Bine aţi venit!
Moldpresa Moldpresa Moldpresa

Compania „Moldpresa” activează cu succes mai mult de o jumătate de secol pe piaţa presei periodice.

Baza succesului companiei „Moldpresa” o constituie talentul, creativitatea şi profesionalismul înalt al colaboratorilor, care ne ajuta să ne dezvoltăm în permanenţă şi să realizăm succese noi.

Echipa companiei activează într-o atmosferă de încredere, parteneriat, cooperare, sprijin, care  încurajează creativitatea şi ideile noi.

Ne ocupăm  de crearea condiţiilor pentru dezvoltare şi activitate fructuoasă a fiecărui angajat, oferim asistenţa necesară în situaţii dificile de viaţă. Compania noastră oferă toate condiţiile necesare pentru creşterea profesională şi de carieră. Mulţi colaboratori, care astăzi activează în calitate de managerii, nu de mult au fost simpli angajaţi.

Activitatea de bază a companiei „Moldpresa” este axată pe promovarea publicaţiilor direct în locurile de vânzare – chioşcurile „Moldpresa”. Oferim servicii complet diferite, cum ar fi abonare la ziarele şi revistele din Moldova şi din alte ţări, livrarea presei, publicitate în mai mult de 200 chioşcuri „Moldpresa”, situate în Chişinău, Bălţi, Orhei, Cahul, Hânceşti, selectăm cele mai eficiente instrumente de publicitate pentru fiecare publicaţie. Publicitatea noastră mizează  pe imaginea publicaţiei şi atrage în mod direct potenţialii clienţi.

Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei „Moldpresa” este  asistenţa acordată editorului în selectarea celor mai eficiente instrumente publicitare pentru promovarea publicaţiei, deoarece de aceasta depinde recunoaşterea revistei sau a ziarului de către cumpărători şi, în consecinţă , nivelul lor de vânzări.


Orientarea către necesităţile clientului – prima regulă a colaboratorului companiei "Moldpresa".

Noutaţi:
Am deschis o nouă librărie în C.C. ,,JUMBO
Am deschis o nouă librărie în C.C. ,,JUMBO
06.03.2015
Am deschis o nouă librărie în C.C. ,,JUMBO" mai departe >>
DĂM STARTUL LA PROMOŢIA DE IARNĂ!
DĂM STARTUL LA PROMOŢIA DE IARNĂ!
17.12.2014
DĂM STARTUL LA PROMOŢIA DE IARNĂ! mai departe >>
Abonează-te pe anul 2015 la Moldpresa şi primeşti CADOU Card de Reducere
Abonează-te pe anul 2015 la Moldpresa şi primeşti CADOU Card de Reducere
17.10.2014
Abonează-te pe anul 2015 la Moldpresa şi primeşti CADOU Card de Reducere mai departe >>