Despre companie

“Moldpresa Grup“ SRL înființată în anul 1994, ocupă o poziție de lider pe segmentul de distribuție a presei și a cărților pe teritoriul Republicii Moldova.

La rețeaua vastă de chioşcuri se adaugă 29 librării LIBRARIUS situate în or. Chișinău, Bălți, Ungheni și Orhei. Prioritatea activității de distribuție în domeniul cărții este dezvoltarea rețelei de librării la standarde europene, fapt care se și remarcă prin dezvoltarea acestui segment sub brandul “Librarius”.

Asortimentul bogat de cărți de la cele mai mari edituri din țară și străinatate atrage un flux mare de clienți. Portofoliul de titluri este îmbogățit permanent și conține noutăți din diverse domenii – dicționare, enciclopedii, cărți pentru copii, literatură artistică, manuale, cărți de istorie, sociologie, psihologie, economie, drept, medicină. Compania conlucrează cu peste 200 de edituri din România şi Rusia, şi peste 130 edituri autohtone.

Compania oferă servicii de stocare, sortare, livrare şi vânzare de presă, abonare la ziare şi reviste atît din Republica Moldova, cît şi din alte ţări. Așa cum doar o logistică bine dezvoltată susține o activitate de distribuție de success, “Moldpresa Grup” SRL și-a asigurat o rețea de transport proprie, care face posibilă livrarea rapidă a publicaţiilor, cărților, articolelor de birotică și papetărie de la depozit catre fiecare punct de vînzare.

Până în prezent, reţeaua de distribuţie a presei este de 225 chioșcuri, situate în municipiul Chişinău, oraşele: Bălţi, Orhei, Hînceşti, Soroca, Comrat, Cahul.

La momentul actual compania ,,Moldpresa Grup” are un număr de 664 de angajaţi atît în Chişinău cît şi în regiuni (Bălţi, Orhei, Hînceşti, Cahul, Comrat, Soroca).

“Moldpresa Grup“ SRL - o companie cu un nivel ridicat de profesionalism și competitivitate, orientată spre o conlucrare fructuoasă atît cu partenerii de afaceri, cît și cu fiecare client în parte.

Echipa noastră. Nivelul educaţional înalt al angajaţilor companiei „Moldpresa” ne permite să obţinem rezultate semnificative economice şi calitatea corespunzătoare de deservire a cumpărătorilor.

Asigurăm livrarea presei la termen, depozitare şi sortare, care constituie baza tehnologică de calitate înaltă a serviciilor prestate de compania „Moldpresa”.

Dispunem de parc auto propriu pentru transportarea publicaţiilor din depozit la fiecare chioşc, livrarea în Chişinău are loc de şase ori pe săptămână. Operativitatea livrării presei – iată garanţia activităţii de succes.

 

Zilnic asigurăm chioşcurile din Chişinău cu presă, adică cu cele mai recente ştiri, prevăzute pentru orice client, precum şi livrăm presă pe teritoriul Republicii Moldova în oraşul Bălţi, Cahul, Orhei, Hânceşti.

 

parc auto